7745 przepisów wegetariańskich
w tym 4932 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Keczup z cukinii

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Rewelacyjny, robię go trzeci rok, jest uwielbiany przez moja rodzinę.
~ola Aug 24, 2017


Bardzo smaczny, choć może nie przypaść do gustu keczupowym konserwatystom. ;-)
Dostępna w moich stronach wersja papryki nadała mu charakterrnego charakteru, co bardzo docenił mój dorosły współkonsument, natomiast dziecię ziało ogniem nieco mniej chętnie.
Miksować radzę po ugotowaniu, w przeciwnym razie ma się do czynienia ze zdradliwym gejzerem, jak w przypadku każdej chyba pulpy.
chez_paulina Oct 31, 2015


Otworzyłam dzisiaj pierwszy słoik - wyśmienite. Smakuje mi o wiele bardziej, niż sklepowe keczupy. W przyszłym roku na pewno znowu go zrobię :)
Spooky_Morrigan Sep 12, 2014

Ja mam cukinię na działce, zawsze czekam aż urośnie większa i wtedy robię z niej keczup. A keczup bez papryki i jest bardzo smaczny :) i jako sos do pizzy też się nada :)
~Daga Jul 31, 2014


pysznościowe! zjadłam już prawie cały zapas ;)
orzechova Oct 24, 2013

bo cukinie oczyszcza sie z pestek jesli jest duuuza, wtedy ma takie twarde pestki jak dynia
efedrina Aug 27, 2013

e, takie małe cukinie jak się oczyści z pestek to zostaje tylko skórka ;) zrobię z pestkami, będę hardkorem!
orzechova Aug 26, 2013

Czy cukinie też solimy?
carla73 Aug 12, 2013

Ja robię bez papryki i dobrze wychodzi :) a cukinia oczywiście bez pestek :D
~Boczek Aug 11, 2013

:) mam pytanie cukinia z pestkami czy bez?
cieple_bambosze Aug 11, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas