7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Wegański krem fasolowo-chrzanowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Krakus tez ma bez mleka i taki dosc ostry :-)
~olaola Apr 13, 2014

Nie do końca pasuje mi smak tej pasty. Dałam więcej chrzanu, a i tak miała taki specyficzny posmak zbyt "rozwodnionego" chrzanu - mi akurat to zawsze przeszkadza. Nie wiem, może to wina tego, że kupny doprawiają m.in. kwaskiem - to chyba jest problem. Taki domowy lub "od baby", lekko zwietrzały, żeby nie była siekiera ;) byłby moim zdaniem zdecydowanie lepszy.
PS. Kiełki rzodkiewki, same w sobie zbyt ostre jak dla mnie, świetnie tu pasowały i uzupełniały smak całości.
patrycccja May 10, 2012

Chrzan bez mleka w proszku robi firma 'Smak'. Można je kupić w sieci Centrum. Są nawet do wyboru różne stopnie ostrości :)
Zanetak May 2, 2012

Bo to taka pasta do chleba bardziej, niż dip :) Ale spokojnie, nie jest wcale super fasolowa :)
Greenswithbeans Apr 27, 2012

Ommmm! Fasola to ten teges, ale ten chrzan! I do tego kiełki! Ale mam smaka teraz. Nic tylko trzeba kiełki nastawić :)
patrycccja Apr 26, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas