7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Wegański sos czosnkowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Sos pyszny!
Z pewnością można poddawać go różnym modyfikacjom, ja dodałem marchew startą na drobnych oczkach i koperek - pycha.
Rene Jun 22, 2016

Jak długo można to przechowywać w lodówce?
do-chan Jul 27, 2014

można zastąpić w proszku? jeśli tak to ile takowego czosnku mogę dodać?
Zina Marina Feb 3, 2014

Rewelacja, moj ulubiony przepis, robi robotę! Dzięki :)*
~Vegveg Apr 30, 2013

Pycha:)
marerka Mar 30, 2013

zrobiłam w tych samych proporcjach, tylko podwójną porcję - zabójcza czosnkowość :) Więc radzę uważać z dawkowaniem czosnku!
joa Mar 29, 2012

OK! Teraz wszystko jasne! Ze tez sama na to nie wpadlam... ;-) Dziekuje bardzo za wyjasnienia!
Iwo-na Mar 28, 2012

Ja mam taki blender jak "Magic Bullet" ;) Ale nie dokładnie ten. Wygooglujcie :)
Greenswithbeans Mar 26, 2012

Myślę, że chodzi o blender ręczny, takie małe coś, trochę większe od elektrycznej szczoteczki do zębów ;D
np:
www.grundig.pl/index.php?id=422
~Emilka Mar 26, 2012

Wszystko pieknie, sos z tych skladnikow bedzie z pewnoscia pyszny. Prosze mi tylko wytlumaczyc jakie blendery macie, ze miksuja Wam takie male ilosci? Ja musze do mojego wrzucic zdecydowanie wiecej(i potem jest tego za duzo...) zeby udalo sie skladniki dobrze zmiksowac. A moze istnieja jakies specjalne sztuczki, zeby dobrze zblendowac male ilosci?
Iwo-na Mar 26, 2012

Koniecznie do wyprobowania, ten z tofu jest jednak troche za drogi ;)
hebiichigo Mar 26, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas