7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Oliwkowa pasta do chleba

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pychotka! Przepis trochę zmieniłam -część słonecznika została uprażona i dodana bez gotowania.Miałam też resztki suszonych pomidorów w oleju ,doprawiłam całość czosnkiem,solą i pieprzem.Wyszło wyśmienite.
aygora Apr 17, 2016

Bardzo smaczna pasta- dałam szklankę słonecznika i 200 gramów oliwek. Do tego odrobina soli, sporo pieprzu i czosnek. Naprawdę bardzo mi smakuje :)
LalaAla Jul 7, 2013

Fajna, błyskawiczna pasta, przypomina oczywiście tapenadę. Oliwki świetnie pasują do słonecznika. Dla mnie jednak w takich proporcjach pasta była za słona - na pewno zależy to też od oliwek, ale następnym razem zacznę od mniejszej ich ilości. Zamiast oliwy dałam wodę.
patrycccja Feb 1, 2013

Dziękuję, właśnie zjadłam pyszne kanapki, a myślałam, że nie mam w domu nic do chleba:) Dodałam czosnek, sól i pieprz.
Jeżyna Oct 13, 2012

myślę, że dodanie kaparów mogłoby fajnie podkręcić smak.
eliszebe Jan 3, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas