7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Grzyby jak ryby

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Szczerze mówiąc, zawiodłam się.. Szukałam alternatywy dla dania, które często robię, tak żeby było coś innego, choć podobnego.
Kotlety sojowe w zalewie słodko-kwaśnej, w zasadzie używam do nich nie tyle kotletów, co kawałków soi, które można kupić w tutejszych marketach. Są to mrożone kawałki soi, takie sześcianiki, stylizowane na kawałki kurczaka.
Problem z tymi grzybkami polega na tym, że choć zalewa bardzo smaczna, to grzybki nie wciągają przypraw, panierka jest miękka, a grzyby pozostają bez smaku. Kawałki soi, jak i kotlety sojowe ładnie pęcznieją od zalewy i wszystko fajnie przechodzi smakiem, grzybki nawet po trzech dniach są jakieś takie bezpłciowe..
ryfka 2013-12-28 12:00:26.094

Tak jest, w zalewie to wszystko sobie pływa.
joa 2013-05-26 19:39:02.49

Rozumiem, ze zalewa zostaje i szamamy wraz z nia?
~Grusia 2013-05-05 12:39:54.053

super smakuje:) sos pyszny, bardzo fajna potrawa!:)
~ja 2012-12-25 18:34:03.204

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas