
7745 przepisów wegetariańskich
w tym 4932 wegańskich
w tym 4932 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Chocolate Chip Cookies- Komentarze do przepisu -
robiłam ciasteczka pierwszy raz. Wyszły :) Zrobłam z mlekiem sojowym czekoladowym + trochę wody i również dodałam 2 łyżeczki cynamonu. Bardzo dobre
~Kasia Oct 4, 2013
10/5 - najlepsze ciastka jakie w życiu jadłam!
Serio, nie spodziewałam się takiego smaku, bardzo miłe zaskoczenie. Przepis zdecydowanie wędruje do mojej listy TOP 3! ~Kinga Apr 6, 2013
Zrobiłam je przed chwilą, użyłam mleka sojowego waniliowego, dzięki czemu mogłam dodać mniej cukru wanilinowego. Dodałam też cynamon (ok. 2 łyżeczki), który dodał cudowny aromat i całość wyszła pysznie! :)
~Tererere Oct 30, 2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie upiekłam i tak : - nie były wcale miękkie po wyciągnięciu - trzymałam 20minut bo zrobiłam większe (13 szt) - dodałam łyżkę kakao,cynamonu, słonecznik i kokos - to jest mix składników, który daje taki nieziemski zapach w kuchni, że zawsze go daję do wszelakich wypieków :) dariak1987 Oct 7, 2012 ![]() Zaserwowałam je siostrze na śniadanie :P Foszkilia Aug 2, 2012 ![]() Polecam każdemu i dzięki za przepis :) miu81 Jun 29, 2012 ![]() ego-in-Arcadia Apr 30, 2012 ![]() OpenWorld Feb 21, 2012 ![]() Tylko 2 rzeczy mi minimalnie przeszkadzaja w nich - 1.za bardzo twardnieja - po wyjeciu z piekarnika sa miekkie czyli takie jakie lubie potem zaczynaja twardniec - tez sa okej ale potem sa dla mnie zbyt twarde ale i tak znosne - choc sprobouje dac je do pojemnika z kawalkiem jakblka - jak to robie w przypadku pierniczkow - moze to cos pomoze i zmiekna :) 2.Są za slodkie - przynajmniej dla mnie - proponuje zmiejszyc do 3/4 szklanki a moze nawet troszeczke jeszcze mniej i popijac z mlekiem sojowym :) OpenWorld Feb 20, 2012
Boskie! Polecam bez skropułów;)
~itaa Jan 12, 2012 ![]() LalaAla Dec 18, 2011
super sie mroza, mozna spokojnie zrobic dwa razy wiecej ciasta, uformowac ciasteczka i czesc trzymac z zamrazarce na kryzys ciastkowy
aleksandra Dec 17, 2011
chodzi mi o mrozenie surowego ciasta - kiedys tak robilam z podobnymi ciasteczkami, wyjmowalo sie je w miare potrzeby i pieklo zamrozone jeszczze
aleksandra Dec 11, 2011 ![]() EwaH Dec 11, 2011 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Przepyszne ciastka :) Dałam pół na pół mąki zwykłej pszennej i razowej, mniej cukru, dodałam zwykłego niesłodzonego kakao. Mniam!
blackmilk May 23, 2014