7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chocolate Chip Cookies

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Przepyszne ciastka :) Dałam pół na pół mąki zwykłej pszennej i razowej, mniej cukru, dodałam zwykłego niesłodzonego kakao. Mniam!
blackmilk May 23, 2014

Szybko, prosto i smacznie :) .
milkaplp Jan 31, 2014


Potwierdzam wszelkie zachwyty: ciasteczka są banalne do zrobienia i przepyszne.
nasse Nov 23, 2013

Pieką się, nie mogę się doczekać ;)
mamaj Oct 25, 2013

robiłam ciasteczka pierwszy raz. Wyszły :) Zrobłam z mlekiem sojowym czekoladowym + trochę wody i również dodałam 2 łyżeczki cynamonu. Bardzo dobre
~Kasia Oct 4, 2013

10/5 - najlepsze ciastka jakie w życiu jadłam!
Serio, nie spodziewałam się takiego smaku, bardzo miłe zaskoczenie. Przepis zdecydowanie wędruje do mojej listy TOP 3!
~Kinga Apr 6, 2013

Zrobiłam je przed chwilą, użyłam mleka sojowego waniliowego, dzięki czemu mogłam dodać mniej cukru wanilinowego. Dodałam też cynamon (ok. 2 łyżeczki), który dodał cudowny aromat i całość wyszła pysznie! :)
~Tererere Oct 30, 2012


Zrobilam 5 minut temu. Pozarlam.
Euforio Oct 13, 2012


właśnie upiekłam i tak :
- nie były wcale miękkie po wyciągnięciu
- trzymałam 20minut bo zrobiłam większe (13 szt)
- dodałam łyżkę kakao,cynamonu, słonecznik i kokos - to jest mix składników, który daje taki nieziemski zapach w kuchni, że zawsze go daję do wszelakich wypieków :)
dariak1987 Oct 7, 2012

Wspaniałe wyszły! Może odrobinę za słodkie, ale i tak baaaardzo dobre :)
Zaserwowałam je siostrze na śniadanie :P
Foszkilia Aug 2, 2012

Ciastka wyszły genialne! Do wersji wegańskiej dodałam zmielone migdały, do wersji nie - wegańskiej białej czekolady.
Polecam każdemu i dzięki za przepis :)
miu81 Jun 29, 2012

Rewelacja! Wszyscy moi znajomi zachwyceni :)Tak niewiele czasu potrzeba, żeby zrobić takie pyszności.Polecam niewielki dodatek cynamonu- fajnie podkreśla czekoladę.
ego-in-Arcadia Apr 30, 2012

Musze trochę sprostowac swoj komentarz ze wczoraj . bo dzisiaj wyciagnelam z pojemniczka ciasteczko i stwierdzilam ze nie jest az takie slodkie jak wczoraj - o dziwo :P i nie jest twarde jak kamien a fajne , chrupiące :)
OpenWorld Feb 21, 2012

Ciasteczka są bardzo pyszne :)
Tylko 2 rzeczy mi minimalnie przeszkadzaja w nich -
1.za bardzo twardnieja - po wyjeciu z piekarnika sa miekkie czyli takie jakie lubie potem zaczynaja twardniec - tez sa okej ale potem sa dla mnie zbyt twarde ale i tak znosne - choc sprobouje dac je do pojemnika z kawalkiem jakblka - jak to robie w przypadku pierniczkow - moze to cos pomoze i zmiekna :)
2.Są za slodkie - przynajmniej dla mnie - proponuje zmiejszyc do 3/4 szklanki a moze nawet troszeczke jeszcze mniej i popijac z mlekiem sojowym :)
OpenWorld Feb 20, 2012

Boskie! Polecam bez skropułów;)
~itaa Jan 12, 2012

Bardzo się cieszę :) Super, że to sprawdziłaś !! Teraz będę mogła robić więcej i mieć na potem. Wielkie dzięki :*
LalaAla Dec 18, 2011

super sie mroza, mozna spokojnie zrobic dwa razy wiecej ciasta, uformowac ciasteczka i czesc trzymac z zamrazarce na kryzys ciastkowy
aleksandra Dec 17, 2011

juz sie mroza, dam znac za kilka dni co z tego wyszlo :)
aleksandra Dec 11, 2011

Aleksandra, zrób może taki eksperyment i daj znać, czy można mrozić :)
EwaH Dec 11, 2011

chodzi mi o mrozenie surowego ciasta - kiedys tak robilam z podobnymi ciasteczkami, wyjmowalo sie je w miare potrzeby i pieklo zamrozone jeszczze
aleksandra Dec 11, 2011

Takie ciasteczka zwykle nie wytrzymują do mrożenia ;) Znikają szybko :) Nawet jednak, gdybym zrobiła ich tonę, raczej nie mroziłabym. Lepiej zamknąć w pudełku (np. metalowym) i jeść przez kilka najbliższych dni.
EwaH Dec 11, 2011

a daja sie mrozic?
aleksandra Dec 11, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas