7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Dżem żurawinowo-jabłkowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Sprobujcie dodac starta na malych oczkach skorke pomaranczy i wycisniety z pomaranczy sok... Smak wtedy i zapach...zimowo-tropikalny.
~efka Dec 18, 2016

Uwielbiam ten dżem! Zwłaszcza do kanapek z masłem orzechowym i hummusu z chrzanem (puszka.pl/przepis/7188-hummus_z_chrzanem_bez_czosnku_.html). Uwielbiają go też moja mama, teściowa, ciotka... :)
patrycccja Mar 28, 2013


boski smak, rozkosz dla podniebienia...; to najlepszy dżem, jaki jadłam w moim życiu!!!
Dana Oct 26, 2011

Patrycjo, wrzuć zdjęcia, bo przepis inspirujący...
Natka Oct 3, 2011

Pycha! Dałam co prawda o wieeeele mniej cukru (4 razy mniej niż w przepisie), ale samo połączenie genialne :) Do tego piękny kolor! Muszę zrobić jeszcze kilka słoiczków :)
patrycccja Oct 1, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas