7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Burgery z cukinii i marchewki z dodatkiem masła orzechowego

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Ciekawe w smaku i z pomocą masła orzechowego wychodzą mięciutkie. :) Ale mąka (w moim wypadku kukurydziana + ziemniaczana) jest niezbędna, inaczej za nic by się nie zlepiły.
martusiak 2014-06-11 14:20:09.588


bardzo dobre, tylko faktycznie trzeba dodać mąki i nie żałować bułki tartej
gzozia 2014-04-07 17:54:38.146

Mmmm, to jest coś, co bardzo lubię - owszem, rozpadają się, trudno je odsaczyc z tluszczu, ale jest to pyszne, pyszne danie.
Karaba 2011-08-16 10:11:48.532


Rzeczywiście rozpadały się, choć ja pokonałam ten problem, piekąc je w piekarniczku :) W smaku pycha!
kasiarka 2011-06-05 19:24:55.929

Dzisiaj wypróbowałam razem z siostrą weganką :) i przyznaję, że całkiem nam smakowało! Masło orzechowe nadaje im pysznego, delikatnego aromatu.
Burgery niestety trochę nie trzymały się kupy, trzeba było je bardzo delikatnie obracać na patelni, żeby nie straciły swojej formy. Siostra poleciła mi następnym razem dodać trochę mąki - spróbuję.
Czykitka 2011-03-21 19:38:02.822

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas