7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sphagetti z cukinii z sosem warzywno-pomidorowym (carbohydrates free)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

tak, tak i mieszamy zeby zrobily sie zolcutkie od kurkumy=)
truscaveczka Feb 5, 2011

Truskaveczko, czyli paseczki są grubości 1-2 mm? i wrzucamy na wrzątek? na chwilkę?
Natka Feb 4, 2011

Cukinię kroję tak jak bym ją obierała ze skórki tylko miązsz za pomoca zwykłej obieraczki to warzyw. Mysłę że około minuty żeby zrobiła sie miekka. Polecam podlanie kilkoma łyżkami wody i przykrycie pokrywką. Wg uznania można równięz wymieszac z sosem ale wtedy jest ryzyko ze sie rozgoyuje i makaron będzie sę rozpadał.

Co do przypraw do kupuje na targu w woreczkach i nie orientuje sie kto jest producentem. Jeśli chodzi o kurkumęto niczego sobie jest ta z kamisa.
truscaveczka Feb 3, 2011

Mam pytanie dotyczące spaghetti z cukinii? Jakiej grubości powinny być plastry cukinii i jak długo podgrzewać? Tylko podgrzać czy czekać do zagotowania?
Natka Feb 2, 2011

Jakiej przyprawy używasz? Jakiej firmy? W tym przepisie akurat nie ma to b.dużego znaczenia, ale lepiej podawać takie informacje - osoby nie używające takich wynalazków będą wiedziały w co celować robiąc własną mieszankę, a co ważniejsze, za parę lat, kiedy oferta w sklepach się zmieni, nadal będzie wiadomo w co celować :)
patrycccja Feb 2, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas