7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa krem z konserwowego groszku z czosnkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

pomysł super! Dziękuję :-))
~eMKa Jul 11, 2015

Nie doczytałam, że w nawiasie było żeby nie dawać soli za dużo... Puki nie zmiksowałam było ok... Jak zmiksowałam groszek- niejadalne... :(
~minimala Jan 25, 2013

Pyszna, gęsta i sycąca. Polecam dodać odrobinę marchwi oraz selera, jest wtedy lekko słodkawa.
~bobek Jan 23, 2013


To jest to!! Ja dodałam czerwonej cebuli, dwa wielkie ząbki czosnku i kminek. Zblenderowałam i podałam z makaronem. MNIAM!
mojdziadek Nov 29, 2012

Nie. Zupa z groszku z puszki ://// fe. Jakiś leniwy facet może sobie takie przyrządzać :/ zupa tylko ze świeżego lub mrozonego!!
~Fujka Nov 11, 2012

nie do konca rozumiem co oznacza w tym przypadku "rozgotowanie" - groszek z puszki jest juz ugotowany .....i tak jak pisalam, zalezy na jaka puszke trafimy - czasem 2 minuty po zagotowaniu wszystko sie rozpadnie, czasem trzeba pomóc - zeby zupa przeszła przyprawami wysztarczy 5 minut , a dluzsze gotowanie nie szkodzi ale troche psuje kolor
katasia Feb 9, 2011

Czy zupkę należy gotować do rozgotowania groszku?
Natka Jan 19, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas