7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ciasteczka owsiane słooodkie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Przepyszne!!!
Martyna2882 Jan 26, 2015

Ja zamiast cukru i miodu dodałam trochę siekanych daktyli i odrobinę mielonych migdałów. Wyszły pyszne :D
Szept Dec 28, 2013

W pineche! czy to możliwe, żeby wyszedł mi zakalec z tych ciasteczek? :(
Z góry się przypiekły, aż za bardzo a od spodu surowe ciasto...
~MałyCzłowiek Jul 13, 2013

ja dodalam zurawine posiekana, sezam i wiorki kokosowe (ale wlasciwie chyba ich nie czuc specjalnie) i tez na oleju kokosowym robilam z maka zytnia i troche kukurydziana. wyszly pycha mniam! i łatwizna!
kokoha Mar 18, 2013

Pyszne. Dzieki za prosty przepis. Ja uzywalam oleju kokosowego poniewaz to jedyny tluszcz jaki uzywam + dodalam zmielonego migdalu dosc sporo I wyszly pyszne. Teraz kawcia I czas na relaks :-))
tubbsik Mar 17, 2013

zrobione. z kakao, płatkami migdałów i aromatem migdałowym. troche twarde wyszły ale i tak przepyszne :)))
tuh Oct 15, 2012

Taka owsiana klasyka. Brakuje czegoś do przełamania smaku - może żurawiny? Zrobiłam z aromatem waniliowym, na mące razowej orkiszowej. W sam raz do kawy.
moritura Oct 14, 2012

rewelacyjne! robi się je błyskawicznie, a smakują przepysznie :) Ogromne dzięki za ten przpis!!!
~pchełka Oct 13, 2012

właśnie zjadłam z marmoladą różaną,brak mi słów, niebo w gebie!
dariak1987 Oct 9, 2012


plastyczna masa, super się je formuje, zrobilam od razu podwójną porcję bo dla 10ciu ciastek to szkoda garnek brudzić haha ;D dodałam dużo kokosu i sezamu - zawsze dodaję albo to albo cynamon bo uwielbiam unoszace się zapachy w kuchni po ich dodaniu :)
dariak1987 Oct 9, 2012


Pycha! Znikają szybko ;-))
Ja robiłam z cukrem brązowym i sokiem z limonki, bo mi cytryny zabrakło. Obłędnie pyszne :-)
nanak Aug 23, 2012

Do wypieków mam dwie lewe ręce, ale jakimś cudem ciasteczka wyszły super! Łatwe w produkcji i pyszne. Dięki za prepis!
ardiana Aug 11, 2011

ten sok z cytryny nadaje fajny kwaśny posmak. Jak z góry da sie lukier to są w sam raz słodkie:)
veganjihad Mar 30, 2011

Pychotka.Posmarowałam pod koniec dżemem mniam...
polecam.
chochlik Mar 20, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas