7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron ze szparagami, czosnkiem i chili

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Nie miałam papryczek chilli, więc musiałam zadowolić się sproszkowaną. I tak było pyszne. Natomiast dziś jak odgrzewałam to wczorajsze danie dorzuciłam pokrojonego w kostkę świeżego pomidora. Rewelacja! :-)
~niuton Jun 25, 2011

zrobiłam i było przepysznie :) rzeczywiście, smażone są lepsze nawet od tych z pary (podobnie jak kalafior :)). jak tylko mogę , to wybieram właśnie cienkie. teraz poza powtórkami z innymi kombinacjami przypraw, trzeba mi jeszcze wypróbować pieczenie szparagów mmMMmmryh :]
MEDeah May 10, 2011

oo! dziękuję!:)
MEDeah May 17, 2010

Nie, absolutnie nie gotować! W zielonych to jest właśnie cudowne, że wystarczy je przez chwilkę przesmażyć i są idealne! Tak samo w podobnym przepisie, naszym ulubionym: puszka.pl/przepis/3138-makaron_ze_szparagami_i_oliwkami.html
patrycccja May 13, 2010

hm wygląda pysznie, ale co, nie gotować tych szparagów?
MEDeah May 13, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas