7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasztet z grochu

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pasztet udał się znakomicie. Dodałam nie tylko marchewkę, ale całą włoszczyznę (pietruszka, seler). Przed pieczeniem zmiksowałam, bo obawiam się, że bez tego pasztet by się rozpadł. Krojony w grube plastry smakuje doskonale zarówno na zimno, jak i na ciepło, np. do kaszy.
Majolik Jan 25, 2013

naprawdę smaczny, tylko ja pod koniec wszystko razem zmiksowałam, bo przybrało to dość nieciekawą postać, ale wyszło pysznie :)
gosiak9506 Nov 6, 2011

tez mam taka refleksje, ten sam pasztet z soczewicy jest przepyszny i ladnie sie trzyma. ale tenz grochem zawsze mozna zmielic pozniej :) i dodawac rozne przyprawy i dodatki, mniam mniam :D
kokoha Apr 30, 2011

Groch można też lekko rozgotować, żeby część była w formie puree a część w kawałkach. Tak robiłam piekąc pasztet z zielonym pieprzem: puszka.pl/przepis/3415-pasztet_z_grochu_z_zielonym_pieprzem.html
patrycccja Apr 11, 2011

groch najwyraźniej trzeba zmielić albo coś, bo podczas pieczenia się nie rozpadł i pasztet mi się nie udał.
exrude Apr 9, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas