7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kotlety z kaszy gryczanej, tofu i kapusty kiszonej

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

mój mięsożerny chłop stwierdził, że to najlepsze kotlety, jakie zrobiłam. do tego podałam ćwiartki małej kapusty zapiekane w oliwie w piekarniku.
krecik Nov 2, 2011

kotlety przepyszne. dodałem trochę mąki pszennej, bo bez niej rozpadały się na patelni. dzięki!
ssvenson Apr 16, 2011

Kotlety przepyszne. To, jak dla mnie, dziwne połączenie z kapustą kiszoną jest naprawdę świetne :)
Będę je robić częściej :)
chateaudejabol Jan 26, 2011

Nie miałam tofu ale i tak kotlety wyszły pierwsza klasa, jedliśmy dwa dni tyle nasmażyłam, a że mamy fajną nową patelenkę to udało się smażyć prawie bez tłuszczu. Do tego kasza gryczana ugotowana na sypko, kapusta czerwona ze słoika i sos pieprzowy z torebki.
koralina Jan 21, 2011

Smaczne te kotlety. Tylko wyszły mi trochę za rzadkie, może następnym razem trzeba trochę mąki do środka domieszać.
bartolome Mar 20, 2010

Naprawde dobry pomysl na kotlety! Dodalam wiecej przypraw, zeby smak byl bardziej wyrazisty. Masa po zmieleniu swietnie sie lepi. Panierka troche odchodzi podczas smazenia, ale to nie jest problem. Smaczne z zasmazana kapusta kiszona i ziemniaczkami z koperkiem
ryfka Feb 2, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas