7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Paszteciki francuskie (z gotowego ciasta francuskiego) z pieczarkami i serem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Fajny sposób na formę pasztecików, szybciutko się robi :)
sunflower_ren Jun 24, 2018

Takie paszteciki to fajna i szybka przekąska na wieczór ze znajomymi. Można je robić z różnymi nadzieniami, ja najczęsciej robię z kiszoną kapustą i suszonymi grzybami lub z serem żółtym i suszonymi pomidorami. Zwykle składam w trójkąciki, muszę kiedys sprawdzić Twój sposób na "nalesnika" :)
ryfka Nov 13, 2012

dodałam czosnek, który zepsuł smak pieczarek..
~manka Nov 4, 2012

Super! RObie podobne, własnie smażą się w piekarniku!
Ja zawijam tez czasem parowkę, posypuję oregano i na wierzchu troche żoltym serem. Pycha!
~Bonia Aug 11, 2010

Pycha!Ja również robie takie ciasto francuskie na słodko z twarogiem.
~Maja29 Jul 28, 2010

można posmarować mlekiem, w przypadku gdy ktos nie jada jaj, jak ja.
ana Jun 11, 2010

Super pomysl z tym rolowaniem!
Anastazja May 28, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas