7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Barszcz (bez zakwasu) robiący się przez noc

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Tarcie buraków zamiast krojenia w plastry i "gotowanie" przez noc - świetny patent i drobna oszczędność gazu/energii, a w sumie to i czasu :) Zastosowałam go przy robieniu mojego ulubionego barszczu:
puszka.pl/przepis/5460-barszcz_czerwony_najpyszniejszy_czysty_bardzo_esencjonalny_bez_cukru_.html
tyle że po wrzuceniu buraków całość jeszcze prawie zagotowałam i taki zostawiłam na noc. Genialny smak i bardzo ładny, mocny kolor :D
patrycccja 2013-12-25 14:10:22.944

Barszcz wzbogacony ugotowaną fasolą Jaś był bardzo smaczny.
Majolik 2012-08-15 10:37:20.956

słyszałam coś o wkładaniu do barszczu obranego jabłka żeby nei tracił koloru
~ksz 2009-12-07 11:55:00.045

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas