
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Sajgonki z nadzieniem ryżowo-pieczarkowo-warzywnym- Komentarze do przepisu -![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sajgonki pycha ! Tylko mam problem. Za każdym razem gdy je przekręcam na oleju, to się rozwalają, a robię to bardzo delikatnie. Co doradzicie? Myślałem o tym, by smażyć je w głębokim oleju, bym nie musiał tego robić :) Raq Mar 20, 2012
miałam 14 papierów ryżowych a i tak farszu zostało (chyba, że miałam jakieś wyjątkowo małe ?). dałam do 3/4 szklanki ryżu. Dopiero jak zjadłam przypomniało mi się o wasabi!!! (a zalega mi lodówce ;/). no było pychotka! aha, nie dałam marchewki.
~Ilona Sep 1, 2011 ![]() Vanja86 Jan 7, 2011 ![]() Aradia Dec 13, 2010
Ja w ogóle nie smażę sajgonek, tylko podgrzewam je na parze:)
Już dawno doszłam do wniosku, że takie są o wiele lepsze o takich wyłowionych z tłuszczu:P Olga Nov 22, 2009 ![]() vanityy Nov 21, 2009 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
tiny Dec 10, 2012