7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Faszerowane jajka w trzech kolorach

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Żółtka jaj są szare dlatego, że są za długo gotowane, oto jedyny powód.
~Amarena Mar 21, 2013


Pysznie wygląda i tak smakuje ;> Zrobiłam na Wielkanoc i wszyscy chwalili. Ugotowałam jajka dwa dni przed faszerowaniem i niestety żółtka poszarzały, ale przynajmniej skorupka z jajek schodziła gładko(świeżo gotowane trudno obrać). Przez to kolor farszów nie był tak świeży i soczysty, ale smak doskonały :) Uważam jednak, że należy użyć więcej brokułów.
Cleevlen Apr 10, 2012

Ależ to pysznie wygląda! I jakie piękne zdjęcie! Wiem, na te święta będą takie kolorowe jajka! Jesteś genialna Oleniko... Dziekuję
Dana Mar 26, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas