7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Surówka z fenkuła z pomidorami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zapewniam fanów fenkuła że jest świetny zapiekany ale i duszony jako jarzynka na ciepło-warto spróbować.
~kasia Jul 23, 2012

Takie ładne zdjęcie, aż chce się zjeść...
Dana May 5, 2012

pychota, można dodać jeszcze papryki żółtej nada bogatszy smak i fajnie wyglada
~Calypso Aug 16, 2010

to była moja pierwsza potrawa z fenkuła, jaką próbowałam i jaką przygotowywałam. jakie efekty? nie wiem jeszcze czy zostanę Fanatyczna Fanką Fenkuła ;) ale z pewnością baaaardzo mi zasmakował i będę go częściej kupować. a sałatka jest smaczna, lekka i ładna :) zwł. jeśli użyjemy do jej przygotowania jakiejś ciekawej, karbowanej sałaty lub sałaty w różnych odcieniach.

fenkuła przygotowałam tak, jak radziła rena - po przyprawieniu wstawiłam na trochę do lodówki. po tych zabiegach robi się bardziej wyrazisty, orzeźwiający i słodkawy w kontraście do soku z cytryny i soli - naprawdę przyjemny kontrast smaków! :)

tak w ogóle to nie spodziewałam się, że fenkuł będzie tak chrupiący i soczysty... to mnie bardzo miło zaskoczyło. muszę niedługo wypróbować któryś z przepisów na zapiekanego fenkuła - ciekawe, jak smakuje w takiej formie :)
patrycccja Feb 1, 2007

bardzo orzeźwiająca sałatka.
Rena Apr 6, 2001

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas