7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sos do spaghetti z granulatem sojowym (a'la spaghetti bolognese)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

pyszny sos :D. użyłam pomidorów z puszki, których nie miksowałam, tylko lekko rozgotowałam, aby gdzieniegdzie znajdowały się cząstki pomidorów a usmażony granulat (z sosem sojowym) dodałam - jak radziła poprzedniczka - pod koniec gotowania. do cebuli, podczas smażenia polecam też dodać parę wyciśniętych ząbków czosnku.
majczi Dec 13, 2011

ja od dawna robie spaghetti z granulatem (ale preferuje sosy z paczki)- polecam granulat dodawac na samym koncu.A oprocz cebulki dusze jeszcze pieczarki, dodaje tez troche kukurydzy z puszki - bardzo pasuje do tego dania. Polecam! Mięsożercy ktorych tym czestuje sa mile zaskoczeni! :)
wisniowa Jan 18, 2011

granulat można dodać pod koniec do sosu, i nie trzeba go gotowac;)
ana Jun 8, 2010

pyszne :) rodzinka się zajadała :) można szaleć do woli :D
~naamah Mar 23, 2010

hm... wydaje się smakowite... jutro spróbujemy, chociaż myślę, że sos zrobię z jakiejś paczki knorra. ^^
~Lisa Jul 13, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas