7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Duszona kapusta pekińska skropiona sosem sojowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pychotka.Dodałem kilka pieczarek i wyszło niezle.Zaserwowałem sobie z makaronem,polecam.
szoki Dec 2, 2008

Bardzo dobre jako dodatek do obiadu. Można w ten sposób też przyrządzić kapustę włoską i jarmuż. Ja jeszcze dodaję czasami czosnek i cebulę i trochę suszonego czili, żeby zaostrzyć nieco jarzynkę. :-)
bartolome Aug 4, 2008

bardzo proste, szybkie i smaczne, choć początkowo obawiałam się że z samym sosem sojowym może być niezbyt zachwycające. wody należy dodać naprawde malutko, tyle żeby kapusta się nie przypaliła zanim nie puści soku. bardzo fajnie smakuje wymieszane z makaronem - taka potrawa a'la łazanki z kapustą :)
patrycccja Dec 2, 2002

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas