7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chleb pszenny razowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Po wyjęciu z piekarnika należy przykryć chleb mokrą bawełnianą ściereczka. Pozostawić do całkowitego wystygnięcia chleba. Wtedy na pewno wierzch chleba nie będzie twardy.
Natka Apr 22, 2013

A wiecie co zrobic, żeby góra chleba nie była twarda? Mnie zawsze wychodzi na górze kamień dosłownie....
~paula Apr 21, 2013

Do gorącego piekarnika-czyli? Ile stopni:) Z termo czy bez?
~Nia Jan 4, 2013

a drożdże to w mleku trzeba rozpuszczać? :(
~tomek Oct 18, 2012

tak czy siak przepis zajefajny :) chlebek jadłam cały tydzień :) był pyszniutki !!! idealny do wszyskiego :)
tyyslaa Feb 23, 2012

przeciez jajko jest opcjonalne, jest napisane, ze zamiast tego mozna uzyc wody
katasia Feb 15, 2012

jajko...? i przepis widnieje jako wegański...?
tyyslaa Feb 15, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas