7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Wegański krem czekoladowy "bambino" (do pieczywa)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zrobiłam, sam smakuje ok, z chlebem tak sobie, na cieście jest pycha!! :D Tylko, że nie mam miksera, więc banana po prostu dokładnie pogniotłam... ;)
Smile Aug 30, 2011

Wydaje mi się, że należy zjeść tego samego dnia lub ewentualnie następnego. Dłużej...? No cóż , można zaryzykować pasteryzację :)
Natka Oct 18, 2010

Aha i jeszcze jedno pytanie: czy ten krem można przechowywać np w słoiku w lodówce czy raczej byscie nie ryzykowali przechowywania bananowej pulpy??
LalaAla Oct 17, 2010

W życiu bym nie zepsuła tego dzieła sztuki kulinanrej obrzydliwym kminkiem. Sam krem- poezja smaku a jaki prosty :)
LalaAla Oct 17, 2010

kakao nie, zaś czekolada tak
~anonimowy Jul 8, 2009

a czy kakao nie zawiera lecytyny sojowej ktorej nie powinno sie jesc?
~isauraa May 24, 2009

polecam dodać trochę cynamonu ;)
Joanna Feb 15, 2007

a czy taki krem można przechowywać? :))
~klaudia :) Oct 31, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas