7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Wegański krem czekoladowy "bambino" (do pieczywa)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zrobiłam, sam smakuje ok, z chlebem tak sobie, na cieście jest pycha!! :D Tylko, że nie mam miksera, więc banana po prostu dokładnie pogniotłam... ;)
Smile 2011-08-30 19:41:57.848

Wydaje mi się, że należy zjeść tego samego dnia lub ewentualnie następnego. Dłużej...? No cóż , można zaryzykować pasteryzację :)
Natka 2010-10-18 11:18:42.353

Aha i jeszcze jedno pytanie: czy ten krem można przechowywać np w słoiku w lodówce czy raczej byscie nie ryzykowali przechowywania bananowej pulpy??
LalaAla 2010-10-17 14:18:50.582

W życiu bym nie zepsuła tego dzieła sztuki kulinanrej obrzydliwym kminkiem. Sam krem- poezja smaku a jaki prosty :)
LalaAla 2010-10-17 12:01:58.292

kakao nie, zaś czekolada tak
~anonimowy 2009-07-08 19:47:06.394

a czy kakao nie zawiera lecytyny sojowej ktorej nie powinno sie jesc?
~isauraa 2009-05-24 00:09:48.575

polecam dodać trochę cynamonu ;)
Joanna 2007-02-15 00:00:00.0

a czy taki krem można przechowywać? :))
~klaudia :) 2005-10-31 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas