
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Mus jabłkowy (bez cukru)- Komentarze do przepisu -
wspaniały opis - tak dokładny jak zawsze tego potrzebuję. dzięki!
~lidia Oct 10, 2016
Wyszlo swietnie, zrobilam z szerej renety i kilku sslodkich, dalam cynamon i gozdziki - rewelacja:)
elut Oct 16, 2011 ![]() patrycccja Oct 15, 2011 ![]() patrycccja Oct 4, 2010
w różnych przepisach są podobne treści żywcem zerżnięte.
~spostrzegawczy Oct 4, 2010 ![]() patrycccja Nov 16, 2009
nikt ci nie powie ile dokladnie. duzo zalezy od tego, w jakich warunkach bedziesz je przechowywac i jak "sterylnie" je przygotowywalas. jesli zastosujesz reguly przygotowywania przetworow (wyparzobe sloiki, czysciutkie dlonie, nie podjadanie bezposrednio z gara, zeby nawet odrobina sliny nie miala szansy sie przedostac do jablek) to sadze ze powinny wytrzymac dosc dlugo, 2 miesiace pewnie spokojnie o ile nie dluzej. nigdy jednak nie mialam szans sprawdzic tego osobiscie, bo za szybko znikaja ;)
Kuna Mar 18, 2006
"(...)i będzie je można tak przechowywać w lodówce przez co najmniej kilka tygodni, a nawet miesięcy" - to znaczy ile? :)
autor anonimowy Mar 14, 2006
Patryniu, zapomniałas że ja robiłam te jabłka od wielu lat /była to produkcja masowa/, tylko u mnie nazywały sie "jabłka duszone"
~zazdrosna mama Sep 6, 2002 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~sarah Apr 9, 2018