7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Czekolada pitna

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pyszne też z mlekiem migdałowym i kokosowym :)
Luna7 May 2, 2012

Robię czasami, dobre nawet bez dosładzania :)
sunflower_ren Apr 25, 2012

No i masz babo placek! Uzależniłam się od pierwszego łyka! :D
Irokezik91 Nov 14, 2010

Chodzi o to, że ma to być kakao gorzkie, a nie takie słodzone, rozpuszczalne granulki (takie dla dzieci). Ja akurat zawsze kupuję holenderskie... i tak mi się wtedy napisało, ale inne oczywiście też może być. Byle było gorzkie :)
patrycccja Jun 25, 2010

Dlaczego ma być kakao holenderskie, a nie jakieś inne?
~jane Jun 23, 2010

taka kakaowa bardziej ta czekolada, w sensie, że czuć kakako, aniżeli czekoladę. ale może być;)
ana Jun 15, 2010

A można dodać czekolade rozpuszczoną ?
majka Jun 8, 2010

Naprawdę bardzo dobre kakao. Najlepsze jest oczywiście holenderskie ciemne Decco Moreno. Ja polecam dodać jeszcze szczyptę chilli w proszku, szczególnie w chłodne dni. Pozdrawiam
aisza Sep 26, 2009

Jeżeli tylko znajdę w kuchni kakao holendrskie napewno zrobię sobie przy śniadaniu ;)
autor anonimowy Aug 23, 2006

Znakomite schłodzone na wakacyjne upały
~purqu Aug 3, 2006

wprost pychota aż barakuje mi słuw bo to jest pycha pati
~Czekoladowiec Jul 11, 2006

czekolada?? a czemu nie nazwac tego po proatu kakao? niczym sie nie rozni
~hm Dec 28, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas