7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pyszne ciasto z jabłkami i bakaliami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Wiele lat temu piekłam to ciasto bardzo często. Znakomite cisto... Przepis był w "złotym zeszycie", który gdzieś niestety wsiąkł.
Wspaniale, że ktoś dodał zdjęcie! Dzięki temu znalazłam przepis na puszce! To mój szczęśliwy dzień!
Rena, chwała Ci za to, jesteś kochana... Zauważyłam, że wiele lat temu poświęciłaś mnóstwo czasu i pracy i zamieściłaś ogromną ilość wspaniałych przepisów, które bardzo chciałabym wypróbować i mam nadzieję, że w końcu mi się to uda :)
Dana Dec 15, 2013

Bardzo dobre! Szczególnie to połączenie jabłek z orzechami włoskimi jest fajne. Piekłam 40 minut w temperaturze 200 stopni i trochę się przypiekło od spodu, następnym razem zmniejszę temperaturę. Ciasto rzeczywiście nie jest zbyt słodkie, ale to akurat jest jego atut.
ryfka Jul 24, 2009

ciasto super!sok nie powstał więc nic nie odlewałam.
polecam wszystkim-bo łatwe do wykonania!zgodnie z tym co przeczytałam w poprzednim komentarzu że ciasto nie jest za bardzo słotkie dodałam jeszcze 1/3 szkl.cukru więcej.
pieklam godzinę.
~nika Jul 20, 2009

ciasto wyszlo przednie! na poczatku sie przestraszylam, ze nie wyjdzie, bo po godzinie stania w lodowce jablka i inne skladniki nie puscily wogole soku (ani kropelki), ale ciasto sie upieklo i smakowalo rzeczywiscie bardzo ciekawie. znajomi bardzo mnie chwalili. ja pieklam 80 min. w temperaturze 200 stopni. aha - i ciasto nie jest bardzo slodkie.
Rena Sep 23, 2001

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas