7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ogórki konserwowe powalające na kolana

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Bardzo lubię ogórki konserwowe. Lubiłam nawet jako dziecko. Chociaż mama zawsze pilnowała, żebyśmy zjadły tylko trochę, bo wiadomo - ocet, a właściwie zawarty w nim kwas octowy, do zdrowych nie należy. Więc postanowiłam spróbować z octem jabłkowym - jako jedyny z octów zawiera kwas jabłkowy, a nie octowy. Niestety eksperyment nie całkiem poszedł po mojej myśli... Ogórki nie smakują prawidłowo, ich smak jest za słaby, mało kwaśny... a w dodatku ogórki z czasem zbielały ;D No nie całkiem, ale znacznie. Bardzo to wszystko dziwne ;) Może to nie wina octu jabłkowego, tylko octu tego producenta? O dziwo był kwaskowo-słodkawy.... A wy macie w tym temacie jakieś doświadczenia?
patrycccja 2012-08-23 18:49:02.733

po jakim czasie można te ogórasy wszamać ze smakiem? muszą się przegryźć pewnie?
orzechova 2011-08-02 14:55:35.017

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas