7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Tosty przeciwko wampirom

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

wypróbowałam sposób, który podała Liluch na ten czosnkowy majonez. pyszne! aczkolwiek zabójczo czosnkowe :D.
majczi Jun 27, 2012

Bardzo lubie takie tosty :)
Ja pierwsze przeciskam przez zgniatacz czosnej nastepnie mieszam z olejem,oliwa smaruje chleb ,smaze na patelni
dodatkowo podsmazam do smaku cebule i przerozne,otreby,zarodki czy sezam podaje z ketchupem i koperkiem - pycha :)
OpenWorld Aug 29, 2011

ja to z czosnkiem robię tak. przeciskam przez praskę bardzo duzo np główkę, solę trochę i trochę ugniatam i zostawiam, żeby puścił sok (np na 10 minut). i potem ucieram z oliwą powoli wlewając. robi się coś jak majonez. do grzanek jest jedyne :) i nie tylko do grzanek ;) patent mojego wuja.
~Liluch Feb 16, 2007

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas