7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami)
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 2 (ale duże :) )makaron pełnoziarnisty
puszka pomidorów krojonych 1 kostka tofu (marynowane, albo w sosie sojowym) 1 cebula 3 ząbki czosnku 4 łyżki kaparów 1 łyżeczka ostrej papryki sos sojowy 1/2 kartonika śmietanki sojowej (czyli około 125 ml) oregano, pieprz - do smaku (opcjonalnie jeszcze czosnek staropolski) oliwa przyprawa warzywna Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Spaghetti w sosie kremowo-pieczarkowym (wegańska)Pożywny sos pomidorowy z granulatu a'la spaghetti bolognese (świetny w góry) (wegańska) Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska) Spagetti z pikantnym sosem pomidorowym i kaparami (wegańska) Spaghetti z sosem pomidorowym i kukurydzą (wegańska) Sos do spaghetti z granulatem sojowym (a'la spaghetti bolognese) (wegańska) Tofu w sosie pomidorowym (wegańska) Sos a'la boloński / spaghetti bolognese z "wkładką" z fasoli i orzechów (wegańska) Spaghetti z sosem pomidorowym z cukinią i brokułami (wegańska) Spaghetti z sosem pomidorowym i ozdobną cukinią (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |