7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 3

- 30 dag świeżych rydzy
- 1 cebula
- sól
- pieprz
- olej
- śmietanka owsiana (jeśli ktoś chce zabielić)

Przygotowanie:

Rydze płuczemy i kroimy w paski. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na oleju. Dodajemy grzyby, solimy, pieprzymy i dusimy na małym ogniu. Miłośnicy zabielania mogą dodać śmietanki owsianej.
Nadesłał(a) Pycha, dnia: Oct 21, 2012
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Rydze po generalsku (bez ograniczeń)
Rydze z patelni (saute lub w śmietanie) (wegańska)
Duszony szpinak (wegańska)
Duszone kurki (wegańska)
Borowiki duszone (wegańska)
Pieczarki duszone (wegańska)
Cykoria duszona (wegańska)
Pory duszone w śmietanie (lakto-wege)
Bakłażany duszone w śmietanie (lakto-wege)
Duszona kapusta czerwona (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas