7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 3

soja
2 marchewki
2 cebule
ziele angielskie
liście laurowe
przyprawa warzywna
pieprz
koncentrat pomidorowy

Przygotowanie:

Soję namoczyć, opłukać i ugotować według przepisu na opakowaniu.
Do wody dodać ziele angielskie i liście laurowe. Gdy soja zacznie mięknąć, wrzucić pokrojoną marchew i cebulę. Można dodać również parówkę sojową (jak kto lubi). Doprawić przyprawą warzywną, pieprzem i dodać koncentrat. Gotowe :)

Wskazówki i uwagi:

Podawać np. z pieczywem.
Nadesłał(a) kowalova, dnia: Jun 7, 2012
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Soja po bretońsku (wegańska)
Fasolka "po bretońsku" (wegańska)
Fasolka po bretońsku z cukinią (wegańska)
Fasolka po bretońsku (z warzywami) (wegańska)
Groch studencki po bretońsku (wegańska)
Blyskawiczna fasolka po bretońsku (wegańska)
Fasolka po bretońsku (bezglutenowa) (wegańska)
Soja po chińsku (wegańska+miód)
Pierogi z soją (ovo-wege)
Soja w warzywach (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas