7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: 4

przecier pomidorowy
0,5 ogórka szklarniowego
0,5 awokado
1 czerwona papryka
2 czerwone cebule
2 litry bulionu
sól

Przygotowanie:

Zagotuj bulion w rondlu, dodaj do niego pokrojone w plasterki cebule i awokado (odłóż odrobinę do dekoracji). Gotuj 15 minut, a następnie dodaj 2 łyżki przecieru pomidorowego, dosól do smaku oraz zmiksuj. Nalej zupę na talerze i udekoruj pokrojonym ogórkiem, papryką i awokado.
Nadesłał(a) agnmid, dnia: Nov 7, 2011
Źródło/autor przepisu: http://www.pudliszki.pl/pomidorowy-krem-z-awokado.html
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa ciecierzycowo-pomidorowa z awokado (prawie krem) (wegańska)
Krem z awokado i kakao (wegańska)
Krem z orzechów nerkowca i awokado (wegańska & RAW)
Kluchy z sosem pomidorowym i awokado (wegańska)
Deser (krem) z awokado i likieru pomarańczowego (ovo-wege)
Krem (pasta) z awokado z czosnkiem i ziołami (wegańska)
Krem z zielonego groszku, brokułów i awokado (wegańska)
Pomidorowa zupa-krem z sokiem z pomarańczy (lakto-wege)
Zupa krem z soczewicy z curry i przecierem pomidorowym (wegańska)
Zupa-krem pomidorowa z czosnkiem i szczyptą gałki (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas