7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pieczone warzywa korzeniowe z sosem musztardowymSmaczny pomysł na zastosowanie obecnych przez cały rok popularnych warzyw.
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób2 duże marchewki
2 duże pietruszki pół dużego selera olej lub oliwa do zastosowań na gorąco sól pieprz sos musztardowy: 2 łyżki oleju lub oliwy 1 łyżka miodu (najlepiej gryczanego), słodu ryżowego lub syropu klonowego 1-2 łyżki musztardy (najlepiej ziarnistej, z całymi ziarnami gorczycy) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos musztardowy (wegańska)Pieczone letnie warzywa (wegańska) Pieczone warzywa korzenne na słodko (wegańska+miód) Pieczone warzywa z kuskusem i hummusem (wegańska) Gotowane ogórki w sosie musztardowym (wegańska) Jajka w sosie musztardowym lub chrzanowym (bez ograniczeń) Sos musztardowy na bazie żółtka (ovo-wege) Sos musztardowo-rodzynkowy z czosnkiem (wegańska) Papryka, cukinia, bakłażan - warzywa pieczone na blasze (wegańska) Warzywa na parze w sosie sezamowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Improwizator Jun 15, 2013