7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Cannelloni z farszem ze szpinaku i tofu
Średnia ocena:
[4.9
z 7 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron cannelloni
farsz: szpinak - paczka mrożonego lub drobno posiekany świeży paczka wędzonego tofu pół cebuli 2 duże ząbki czosnku pieprz sól olej/oliwa do smażenia sos beszamelowy: wegańskie masło lub olej mąka śmietanka lub mleko sojowe biały pieprz sól gałka muszkatołowa sos pomidorowy: świeże pomidory bardzo rozdrobnione lub pomidory z puszki (krojone) odrobina świeżego czosnku bazylia natka pietruszki pieprz sól papryka w proszku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cannelloni ze szpinakiem (lakto-wege)Cannelloni ze szpinakiem i serem (bez ograniczeń) Zapiekanka ze szpinaku i tofu (wegańska) Farsz - szpinak, tofu i czosnek (wegańska) Farsz do naleśników ze szpinaku z żółtym serem i śmietaną (lakto-wege) Zielony farsz z brokuła i szpinaku (do naleśników) (wegańska) Tofu kulki ze szpinakiem i ciecierzycą (wegańska) Makaron ze szpinakiem, tofu i czosnkiem (wegańska) Farsz - szpinak, tofu i pomidory suszone (wegańska) Naleśniki z serem : farsz bananowo-waniliowy z tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Anna Jan 7, 2015