7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

"Jajeczna" pasta z awokado

Super na kanapki dla wszystkich fanów awokado.

Średnia ocena: [4.7 z 3 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

awokado
czarna sól

Przygotowanie:

Awokado rozgnieść na masę lub pokroić wedle upodobań, dodać czarną sól do smaku i posmarować masą pieczywo.

Wskazówki i uwagi:

Czarna sól ma smak bardzo podobny do jajka. W Polsce nie jest może powszechnie dostępna, ale można ją kupić w niektórych sklepach ze zdrowa żywnością.
Nadesłał(a) Betty, dnia: Jul 1, 2008
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Bardzo fajna pasta, o ile ktoś chce smak zbliżony do jajka. Proste i smaczne :)
veganjihad Jan 23, 2013

Super przepis robie go już od bardzo dawna jest świetny!
Polecam :)
Simao Feb 23, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege)
Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Pasta z awokado z cebulką (wegańska)
Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska)
Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska)
Masło (pasta) z awokado (wegańska)
Guacamole - pasta awokado z pomidorem (wegańska & RAW)
Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem (lakto-wege)
Pasta z awokado, tofu i migdałów (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas