
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:arbuz!
Przygotowanie:
Kroimy arbuza w kostkę, wkładamy w woreczku do zamrażarki żeby się mocno zmroził. Kiedy jest już zamrożony, wkładamy kostki arbuza do miksera, miksujemy na miazgę i gotowe :)
Wskazówki i uwagi:Warto wyciągnąć pestki, zwłaszcza jeśli podajemy dzieciom :) Można dolać ulubionego syropu dla intensywniejszego i słodszego smaku.
Nadesłał(a) agapotrykus,
dnia: Jul 1, 2008
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
dana- wydaję mi się że w ten sposób miąższ oddzieli się za bardzo od soku, ale tylko mi się wydaje, bo nie próbowałam
~Maria May 19, 2011 ![]() patrycccja May 19, 2011 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Napój "sorbet "arbuzowy (wegańska & RAW)Tort arbuzowy (wegańska & RAW) Sorbet z mango (wegańska) Sorbet truskawkowy (wegańska) Sorbet owocowy (wegańska & RAW) Sorbet z kiwi (wegańska) Koktajl bananowo-arbuzowy (wegańska & RAW) Pyszny sorbet malinowy (wegańska & RAW) Pikantna sałatka arbuzowa z jalapeno (wegańska) Arbuzowe kulki w łódeczkach melona (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~anonimowy Jul 11, 2012