7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Czosnkowa marchewka do obiaduBardzo smaczny dodatek do obiadu wychodzi.
Średnia ocena:
[5.0
z 5 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:marchewka
oliwa do smażenia 2-3 ząbki czosnku sól pieprz opcjonalnie łyżeczka masła Przygotowanie:Marchewkę pokroić na dość grube ukośne plastry, wrzucić na rozgrzaną oliwę na patelni i obsmażyć aż będzie miękkawa i przysmażona po brzegach. Dodać 2-3 ząbki posiekanego w cieniutkie plastry czosnku, obsmażyć aż czosnek zmięknie. Zdjąć z ognia posolić, popieprzyć, dodać (opcjonalnie) łyżeczkę masła - wymieszać.
Nadesłał(a) sowa,
dnia: Jul 21, 2004
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
ostatnio bardzo często tak sobie właśnie robię marchewkę na szybko na ciepło. oczywiście można rożne przyprawy sypać. lubię z chilli też :)
MEDeah Sep 6, 2011
brzmi nieźle, jutro spróbuję
~jagna Dec 6, 2008 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Czosnkowe ziemniaki do "niedzielnego" (i nie tylko) obiadu (wegańska)Marchewka z Karelii (a nie po koreańsku) w marynacie czosnkowej (wegańska) Obiad śródziemnomorski (wegańska) Marchewka ze śliwkami (wegańska) Pieczarkowe kapelusze do obiadu (ovo-wege) Sałata ze szpinaku do obiadu (wegańska) Ryż z orzeszkami do obiadu (wegańska) Marchewka zimą na bogato (wegańska) Marchewka z mlekiem kokosowym (wegańska) Marchewka z pomarańczą = surówka (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Milena Jan 15, 2015