7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

suszone morele
suszone figi
suszone śliwki
suszone daktyle
cynamon
imbir (uwaga - może być alergizujący)

Przygotowanie:

Wrzucić do garnka poprzekrawane na pół owoce, dodać odrobinę cynamonu i imbiru. Gotować przez pół godziny.
Nadesłał(a) jojo don huevo, dnia: 2003-06-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis z mojego opracowania Tydzień z życia alergika
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Wszystko namoczone i zmiksowanwe z dodatkiem wody,zawira więcej witamin i minerałow w tej wersji;)
~purqu 2007-05-10 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kompot jabłkowy z suszonymi morelami (wegańska)
Kompot z truskawek (wegańska)
Kompot wigilijny (wegańska)
Kompot jabłkowy z goździkami (wegańska)
Kompot jabłkowo-śliwkowy (wegańska)
Kompot jabłkowo-aroniowy (wegańska)
Kompot z konfitur poziomkowych (wegańska)
Kisiel/ kompot z żurawin (wegańska)
Antyżylakowa jarzębina (kompot) (wegańska)
Dynia marynowana - kompot z dyni (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas