
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Fasolka szparagowa duszona na oliwie, na kwaśno
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:fasolka szparagowa
sól oliwa (ew. można użyć oleju) cebula ocet (winny) Przygotowanie:
Fasolkę gotujemy w wodzie lub na parze (na parze szybciej :), solimy delikatnie. Potem lekko dusimy na oliwie z pociachaną cebulką i doprawiamy (skrapiamy) octem.
Nadesłał(a) pat,
dnia: Jan 2, 2003
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez: "misiorek"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z fasoli szparagowej na kwaśno, z cząbrem (wegańska)Fasolka szparagowa duszona z oregano (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z pomidorami i jajkiem (ovo-wege) Fasolkowo - fasolka szparagowa duszona w pomidorach (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z oliwkami i tymiankiem (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona w pomidorach) (wegańska) Fasolka szparagowa po grecku (duszona z czosnkiem i natką) (wegańska) Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Duszony kalafior, brukselka, żółta fasolka szparagowa z prażonym sezamem (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja Aug 25, 2009