7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron ze szpinakiem, tofu i czosnkiemMilena kazała sobie dzisiaj zrobić białe muszelki ;-).Danie przeznaczone dla całej rodziny. Szybka, prosta potrawa.
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób1 op. (500 g) makaronu, np. muszelek (może być razowy)
2 duże pęczki (0,5 kg) świeżego szpinaku (w zimie mrożony) 4 ząbki czosnku tofu (opcjonalnie) oliwa do smażenia sól morska, ziołowa lub inna 1 łyżka sosu sojowego shoyu papryka ostra (opcjonalnie) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Prosty makaron ze szpinakiem i czosnkiem (wegańska)Makaron żytni ze szpinakiem i tofu lub parówkami (wegańska) Makaron ryżowy ze szpinakiem i smażonym tofu (wegańska) Makaron ze szpinakiem, tofu, pieczarkami i pomidorami (wegańska) Makaron ze szpinakiem (wegańska) Zapiekanka ze szpinaku i tofu (wegańska) Makaron z brokułami i czosnkiem (wegańska) Makaron ze szpinakiem i niebieskim serem (lakto-wege) Makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (wegańska) Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Pyyyszne
~Pomidor Jan 15, 2010