7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 1 osoby

30 g ryżu brązowego suchego
100 g cukinii
100 g bakłażana
100 g marchwi
łyżeczka oliwy
sól

Przygotowanie:

Ryz ugotować na sypko, warzywa umyć, obrać i pokroić w drobną kostkę, wymieszać z ryżem i oliwą. Włożyć do naczynia żaroodpornego i zapiekać ok. 15 min. w temp. 200 st. C.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Bukiet warzyw z brązowym ryżem, oliwkami, kaparami i mozarellą (lakto-wege)
Brązowy ryż z warzywami w sosie na mleku migdałowym i oleju kokosowym (wegańska)
Ryż brązowy z kapustą (wegańska)
Brązowy ryż z bakaliami (wegańska)
Papryka z brązowym ryżem z mikrofali (wegańska)
Brązowy ryż "take-ninjin" (wegańska)
Brązowy ryż ze szpinakiem (z "resztek") (wegańska)
Zapiekanka z tartych warzyw (wegańska)
Brązowy ryż z pomidorami, oliwkami i czosnkiem (wegańska)
Zupa z młodej kapusty z brązowym ryżem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas