7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym
Średnia ocena:
[4.9
z 12 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [8]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 4 osób1 kapusta pekińska
kawałek pora lub cebuli kukurydza konserwowa (kilka łyżek lub puszka) lub papryka kolorowa kilka ogórków kiszonych 1 marchewka lub słodkie jabłko (albo 2) sól ocet winny lub sok z cytryny oliwa z oliwek lub z pestek winogron (3 razy tyle, co octu) ew. bazylia lub świeża natka pietruszki w lato, gdy warzywa są tańsze i smaczniejsze: świeża papryka, pomidory, świeże ogórki zamiast kiszonych, rzodkiewka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydzą (wegańska) Prosta surówka z pekińskiej i ogórków kiszonych (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i winegretem (wegańska & RAW) Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i kapustą kiszoną (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewkami, ogórkiem, pomidorami i fetą (lakto-wege) Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska & RAW) Surówka Ewy - kapusta z ogórkiem kiszonym, zieleniną i winegretem (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Dziękuję za przepis - odważyłam się dodać jabłko i teraz mam pyszne śniadanko w pracy :)
czemutotak Mar 25, 2015