7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ryż basmati z masłem - sposób gotowaniaWychodzi lekko kleisty.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób1 szklanka ryżu basmati
2 szklanki wody 1 łyżeczka soli, minimalnie wypukła 1 szczodra łyżka masła (max. 1/6 kostki) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sypki ryż - sposób gotowania (wegańska)Fasola solo (sposób gotowania) (lakto-wege) Makaron bez wrzenia - sposób gotowania (wegańska) Gotowany por z parmezanem, masłem i rozmarynem (lakto-wege) Gołąbki na dwa sposoby - z ryżem i grzybami lub warzywami (wegańska) Ryż do sushi - wybór, sposób przygotowania, wskazówki (wegańska) Gotowany ryż z jabłkami - dietetyczny (wegańska) Gotowane kabaczki faszerowane ryżem z pieczarkami i winegretem (wegańska) Ryż / gotowanie ryżu w pięciu wariantach - przepis podstawowy (wegańska) Cypryjskie Fadżi czyli pyszna soczewica gotowana z ryżem i cebulą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja May 5, 2010