7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osobyspaghetti
1/2 porcji szpinaku mrożonego 2 ząbki czosnku 2 plastry sera pleśniowego, np. rokpol 1/2 filiżanki chudej śmietany sól pieprz oregano lub gotowa mieszanka ziół do spaghetti łyżka tartego parmezanu do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Klopsiki szpinakowo-twarogowe w sosie serowym (lakto-wege)Sycący, bardzo szybki, pomidorowo-serowy sos do spaghetti (lakto-wege) Kalafior w sosie szpinakowym (lakto-wege) Boska zupka szpinakowa z lekką nutką serową (lakto-wege) Sos do spaghetti (z papryką) (wegańska) Pomidorowy sos do spaghetti (wegańska) Makaron z sosem serowym (lakto-wege) Makaron z sosem serowym 1 (lakto-wege) Brzoskwinie w sosie serowym (lakto-wege) Sos serowo-ziołowy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Pycha, ale polecam inny gatunek sera pleśniowego niż rokpol, który jest - jak na mnie - za gorzki. ;)
martusiak Jan 11, 2014