7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos: kurki duszone ze śmietaną i koperkiem
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 kg kurek
1 cebula 2 łyżki koperku drobno posiekanego 100 g masła 125 ml bulionu lub wody 125 ml śmietany sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kurki po chłopsku (z duszonymi warzywami, w sosie śmietanowym) (lakto-wege)Duszone kurki (wegańska) Sos pieczarkowy lub z kurkami (lakto-wege) Sos dyniowy z kurkami (wegańska) Pory duszone w śmietanie (lakto-wege) Bakłażany duszone w śmietanie (lakto-wege) Buraki aromatyczne, duszone z czosnkiem, koperkiem i gozdzikami (lakto-wege) Duszona kapusta z koperkiem i koncentratem (na szybko) (wegańska) Boski sos z cukinią i koperkiem (lakto-wege) Warzywa duszone ze śmietaną do makaronu (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja Aug 30, 2010