puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
|
Data ostatniego logowania: Jul 28, 2010
Napisz do użytkownika
Czerwona fasola po kijowsku - krokiety z zawiniętym masłem czosnkowym (lakto-ovo-wege)
Robiłam je raz, po tym jak znalazłam je w książce. Wyszły smaczne, są bardzo sycące. Co prawda masło mi się zupełnie rozpłynęło i wtopiło w resztę masy, ale nic to i tak było dobre ;-) Co do luźniejszych kotletów, to takie luźne niestety często się rozwalają w czasie smażenia, luźniejsze to raczej bez panierki i może lepiej upiec w piekarniku.
gosiak
Jul 28, 2010
Szarlotka Wandy (sypana) (wegańska)
A zachowałaś idealnie proporcje? Moja siostra piekła to ciasto już kilka razy i zawsze wychodziło, tylko raz zdarzyło się, że trochę jej zabrakło jednego składnika, czy dała więcej jabłek, nie pamiętam. W każdym razie lekko zaburzyła proporcje i też wyszedł zakalec. Może to było przyczyną.
gosiak
Mar 29, 2010
|