7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Wegańskie mac and cheese (z "masą serową" z kalafiora i tahini)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Olexy, dopisane przez ciebie składniki już dodałam do przepisu. Jeśli dosłałaś nam je wcześniej mailem, to na prawdę nie wiem co się stało - zawsze wprowadzamy modyfikacje, o które proszą autorzy... No ale ważne że teraz już jest ok :) Co do możliwości edycji przepisu to wolę nic nie deklarować - chciałabym, ale tyle rzeczy czeka w kolejce do zmian, a ja po prostu nie mam czasu... :/
admin Apr 20, 2014

Rzeczywiście sos z tymi proporcjami może być nieco mdły.
Zapomniałam o trzech składnikach, które dosłałam mailem gdy się zorientowałam, ale administrator chyba mimo wszystko przepisu nie edytował.:< (puszko! kiedy wprowadzicie możliwość edycji przez autorów?)
No nic, w każdym razie dodajemy do wszystkiego jeszcze:
1/2 łyżeczki czosnku w proszku
1 łyżeczkę cebuli w proszku
1 łyżeczkę gorczycy w proszku (lub 2 łyżeczki musztardy)
Z tymi przyprawami mdły z pewnością nie będzie! :)
Olexy Apr 19, 2014

Według mnie wcale nie jest mdłe, tylko trzeba dobrze przyprawić. Zjadłam na kaszy gryczanej, bo nie jem glutenu, nie zapiekałam. Bardzo dobre.
~cztery Apr 10, 2014


Bardzo dobra konsystencja, świetny wygląd, ale to jest zabójczo mdłe i sprawdzi się na razie jako baza. Trzeba jeszcze czegoś dorzucić aromatycznego; pietruszki, pomidora(suszonego?), cebuli, od biedy podsmażonej parówki sojowej. Wtedy zgra na 5 gwiazdek
gzozia Mar 18, 2014

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas