7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta SMS (soczewica, manna, sezam)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Czosnek zamiast cebuli, natka pietruszki i ryz zamiast kaszy:) Pysznosci!!
lidium81 2013-03-18 17:44:15.293

Myślę że z powodzeniem możesz ją zamrozić. Mniej energii potrzeba niż przy pasteryzacji:)
veganjihad 2010-01-09 12:35:31.075

pasta bardzo fajna zalatuje kawą ,ja zrobiłam według instrukcji i super wyszła muszę tylko jeszcze doprawić :)a na razie czeka w lodówce może zrobię sobie z niej kanapkę, a propos pasteryzacji chodzi o złożenie i podgotowanie w słoiczku?bo nie dam rady jej zjeść całej chyba nawet w ciągu 2 dni nie chcę by się zepsuła:(
patusiek16 2008-06-28 05:31:38.153

Genialny smak :))))

ps. ja użyłam zielonej soczewicy...
~ajlii 2005-06-04 00:00:00.0

bardzo sycąca ,lepiej mi smakowała na następny dzień
~m.b. 2004-04-26 00:00:00.0

Jaka dobra...Wychodzi jej bardzo dużo (cała miska sałatkowa). Ja nie doczytała uważnie przepisu do końca i mannę ugotowałam w zwykłej wodzie, ale i tak pasta okazała sie przepyszna. Soczewicę dałam czerwoną. Dodałam też trochę tahini.
Rena 2001-03-03 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas