7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kim chi

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Rewelacja! Wyśmienite kimchi! Z pewnością będę robić je częściej. Wczoraj zrobiłam wegańską zupę kimchi jiggae z tofu, wykorzystując do tego połowę słoiczka kimchi.
hauadaj Oct 11, 2013

Od 2-5 dni mniej więcej, musi zacząć "bąbelkować", wtedy rozpoczyna się proces fermentacji. Po 2 dniach można już jeść - jest chrupka, idealna w ramach surówki, bardziej ukiszona sprawdzi się jako dodatek do potraw.
mniumniu Oct 8, 2013

zrobiłam. teraz czekam, aż się ukisi, czyli ile mniej więcej?
hauadaj Oct 4, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas