7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fenkuły zapiekane pod śmietanowo-serowym sosem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Złe nie było, ale nie porwało mnie. Trochę za mdłe w smaku - myślę, że fenkuł byłby smaczniejszy z jakimiś bardziej zdecydowanymi smakowo składnikami.
Poza tym trafiła mi się jedna zdrewniała w środku bulwa, co trochę popsuło komfort jedzenia. Albo nie wiem, może to ja jakoś źle obierałem tego fenkuła.
bartolome Jul 23, 2010

Otóż, fenkuły gotujemy ok. 20-25 minut. Danie przewspaniałe, polecam.
EwaH Nov 22, 2008

O, proszę! A ja właśnie próbuję fenkuła nabyć, a nawet dwie sztuki. Interesuje mnie jedno - jak długo się je gotuje?
EwaH May 13, 2008

no i zrobiłam w końcu inaczej, czyli ugotowałam i polałam sosem na bazie beszamelowego plus rokpol, więc niestety nie mogę zrecenzować ;] generalnie fenkuł jest delikatny w smaku i bardzo aromatyczny. zapach kojarzy się trochę z anyżkiem ;)
ogia May 13, 2008

zrobię na pewno, bo dzisiaj rzuciły mi się w oczy w supermarkecie... i się zastanawiałam nawet nad tym jak to ugotować, poczym zapomniałam zupełnie... i teraz ten przepis sam mi wpadł w oczy :D
ogia May 11, 2008

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas